Välkommen på en kurs i retreat-form där du får möjlighet att lära känna dig själv på djupet.

Vi bär alla på en inre möjlighet att utvecklas till den människa vi vill vara och leva det liv vi vill leva. Den här kursen ger dig en chans att stanna upp ett slag i livet och möta dig själv. Vi finns med som ett stöd på din resa och du får möjlighet att hitta dina svar på vad du vill med ditt liv. Under dessa fem dagar får du vara nyfiken på dig själv, släppa mönster och känslomässiga blockeringar som inte stödjer dig längre och istället hitta den du egentligen är.

Kursen syftar till:

  • Bättre självkännedom, självkänsla och självförtroende
  • Ökad förmåga att använda hela din potential
  • Bättre insikt kring vad som är viktigt i just ditt liv
  • Förståelse för dig själv på djupet
  • Minskad stressnivå
  • Mer energi, motivation och livsglädje
  • Ökat mod

Metoder vi använder är meditation, yoga, samtal, övningar och egen reflektion med rit- och skrivövningar. Vi använder oss även av naturen som en omfångsrik påfyllare av ny kraft.
Genom långsamma mjuka rörelser är Maries StillaYoga till hjälp vid fysiska problem och utmattning. Yogan ger kroppskännedom, stillar sinnet och ökar kontakten med din själ. Bees guidade meditationer tar dig till nya höjder där du öppnar upp djupare och kommer i kontakt med den del av dig som är större än vad du vet.

Meditationerna är medvetandehöjande, helande, balanserande och mycket transformerande. De djupgående meditationerna och den lugna yogan är grunden för denna kurs.

Du deltar utifrån din egen nivå, oavsett om du arbetat mycket med dig själv eller just börjat din personliga resa kommer du att få stöd i att gå vidare i din utveckling.

Ledare & Kock:
Marie Mauritzson – samtalsterapeut i psykosyntes, vägledare, healer, meditations.
Bee Thufvesson – samtalsterapeut i psykosyntes, livscoach, vägledare, healer, mindfulnessinstruktör samt yinyoga-lärare.
Lars Mauritzson – kock.

Anmälan och info:
mail@mariemauritzson.se 0708763937
bee@lifeguide.se 0703862222
OBS! Boendet bokas och även betalas direkt med Shantiland via info@shantiland.se

Mer info kommer via flyer inom kort

 

Share This