Välkommen den 5/7-7/7  2019 till en välgörande helg i frigörande dans på Shantiland med Marina Sjöö.

Vi kommer utöver alla danser att ha avslappning, massage, aromaoljor, samtal och målning. Vi njuter även av välsmakande och nyttiga måltider och tid för återhämtning och spa.

I dansen finns inga krav eller bestämda steg. Kom som du är och njut av rytm, musik och gemenskap. Frigörande dans är en härlig motionsform för hela dig. Du rör dig tillbaka till din egen naturliga rörelse i din egen takt tillsammans med andra. Du som älskar att dansa, du som inte vågar dansa, du som inte tror att du kan dansa – alla är välkomna. Du behöver inga förkunskaper. Inga krav, rätt eller fel finns i den frigörande dansen. I korthet kan frigörande dans beskrivas med följande nyckelord: LIVSGLÄDJE, MOTION FÖR KROPP OCH SJÄL, MEDITATION I RÖRELSE & MEDVETEN NÄRVARO.

Marina Sjöö | www.marinaskraftkalla.se | 070-3916382

Marina Sjöö är en frigörande dansinspiratör som haft kurser i frigörande dans i över 14 år. Hon har även arbetat som massör sen 1996 och är utbildad aromaterapeut sedan 2006. Hennes behandlingar kan beskrivas som en blandning av klassisk och intuitiv aromamassage och healing. Marina vill både med sin dans och massage hjälpa dig att lyssna på din kropp, där alla dina svar finns. Hennes kurser och behandlingsformer hjälper dig med andra ord att nå in till den fysiska, känslomässiga, mentala och andliga kroppen i dig.

Datum & Tid

Marina SJööDen 5 juli – 7 juli, fredag 17:00 – söndag 14:00

Anmälan

Senast den 1 juni till Marina Sjöö, marinaskraftkalla@hotmail.com & 070-3916382

Mer info via länken: Dans med Marina 2019

 

Share This