Meditations- & yogaretreat – En retreat där sinne och kropp möts i en blandning av tystnad och integration.

Med avstamp i kärleksfullhet och välönskan kommer vi under fem dagar tillsammans utforska sinnets och kroppens natur och deras relation till kosmos. Genom att sammankoppla meditation och yoga får vi en naturlig och avslappnad guidning till våra sinnen och kroppar.

Stora delar av tiden kommer vi vara tillsammans i tystnad, men även tid för samtal, dialog och socialt umgänge finns på schemat. Ingen tidigare erfarenhet krävs, samtidigt är du som redan har en egen praktik välkommen för nya utforskningar.

Agneta & Hannes

Lärarparet är moder och son, samtidigt som de med tiden blivit alltmer av andliga följeslagare. Agneta Edström kommer agera huvudlärare och Hannes Edström hjälplärare, samtidigt kommer stor del av undervisningen ske i gemensam anda. De är båda inspirerade av buddhistisk Vipassanātradition.

Kontakt

Kursvärd för retreaten är Frank Sundqvist, som är tillgänglig för frågor på e-post, sundqvistfrank@gmail.com eller mobil, 070 780 36 54.

Pris & anmälan

Kursavgiften är 2 400 kr, med boende i rymlig flerbäddssal. Tilläggspriser; enkelrum 200 kr per natt, dubbel/trippelrum 100 kr per person och natt.

Priset inkluderar mat och logi samt resekostnader för lärare och personal, frivillig donation för deras arbete tillkommer.

För anmälan sätt in 500 kr på konto: 9024 13 316 43, glöm inte skriva ditt namn. Vänligen betala hela avgiften senast sista juni, vid avbokning innan sista juni återbetalas anmälningsavgiften.

Ytterligare info, se retreatflyer: Meditations-yogaretreat-juli-2017

 

Varmt välkommen!

Agneta & Hannes

bild

 

Share This