Våra tider, klasser & priser:

Torsdagar kl 19.00-20.30
Söndagar kl 10.30-12.00

Plats: Shalan (yogasalen) eller Spa-huset alternativt på Spa-terassen om vädret tillåter

Juni:
Söndag   3/6   Yin Yoga    med Carin
Torsdag  7/6   Yin Yoga    med Carin
Söndag  10/6  Yin Yoga    med Carin
Torsdag 14/6  Yin Yoga    med Carin
Söndag  17/6  Yin Yoga    med Carin
Torsdag 21/6  Yin Yoga   med Carin
Söndag  24/6  Yin Yoga   med Carin
Torsdag 28/6  Yin Yoga   med Carin
Juli:
Söndag   1/7  Hatha Yoga  med Jenny
Torsdag  5/7  Hatha Yoga  med Jenny
Söndag   8/7  Hatha Yoga  med Jenny
Torsdag 12/7  Hatha Yoga  med Jenny
Söndag  15/7   Yin Yoga   med Carin
Torsdag 19/7  Yin Yoga   med Carin
Söndag  22/7  Hatha Yoga  med Elin
Torsdag 26/7  Hatha Yoga  med Jenny
Söndag  29/7  Hatha Yoga  med Elin
Augusti:
Torsdag  2/8   Yin Yoga   med Carin
Söndag   5/8  Yin Yoga   med Carin
Torsdag  9/8  Yin Yoga   med Carin
Söndag  12/8 Kundalini Yoga med Maria
Torsdag 16/8  Yin Yoga   med Carin
Söndag  19/8  Yin Yoga   med Carin
Torsdag 23/8  Yin Yoga   med Carin
Söndag  26/8  Yin Yoga   med Carin
Torsdag 30/8  Yin Yoga   med Carin
Pris per klass: 120 kr (5-ggr: 500kr)

Våra yogalärare: Jenny, Elin & Carin 

 

 

Jenny sommaryoga

Om Jenny: Jenny Westring, RYT 200-certifierad yogalärare och barnyogalärare, har utövat yoga i över 15 år och provat många olika yogastilar och sporter. Sin yogalärarutbildning har hon gått inom Anusara-traditionen med huvudlärarna Jonas Westring och Jeff Fischer och hon uppskattar rörelseglädje, yoga, meditation och mindfulness i alla dess former. Jenny vill dela med sig av sin erfarenhet från olika länder, psykologistudier, ledarskap och personlig utveckling under sina hathayogaklasser så att yogans fördelar förmedlas på ett sätt som anpassas efter deltagarnas behov, nivå och personligheter.

 

Elin sommaryoga

Om Elin: Elin började sin resa i yogans värld stressad och med en kropp stel som en pinne. Hon är sedan dess en dedikerad yogi som upplevt yogans goda effekter på välmående och livsglädje. I Elins klasser får du fysisk träning, men också gott om tid för meditation och andningsövningar. Övningarna anpassas efter deltagarnas förutsättningar. Ofta sker träningen till tonerna av vemodiga hälsingländska folkvisor, indisk raga eller kanske en poplåt. Elin är internationellt certifierad hathayogalärare, utbildad vid Yogayama i Stockholm.

 

Om Carin: Yogan kom till Carin på riktigt i en introduktionskurs i Ashtanga för drygt 10 år sedan. Sedan dess har yogan varit dagligt närvarande på ett eller annat sätt. Yoga är som att ge sig själv en stor fysisk kram och finns i allt, inte bara på mattan. I och med en jordenruntresa valde hon att ta en RYT-200-certifierad Ashtangalärarutbildning på Bali. Hon har efter det vidarutbildat sig till Yin yogalärare på Yogayama i Stockholm. I Yin har hon hittat en yogaform som är ödmjuk, balanserande och passar alla. Speciellt i dagens stressade och prestigefyllda samhälle. Utöver yogan är det konst, natur, musik, vegomat samt resor som ger henne syre. Har bott och studerat utomlands, har länge jobbat med hälsa och fascineras av människors personliga resor till utveckling och nya insikter.
Välkommen!
 

Share This