Uppdaterade tider och datum kommer inom kort

Våra tider, klasser & priser:

Torsdagar kl 19.00-20.30
Söndagar kl 10.00-11.30

Plats: Yoga-salen eller Spa-huset (alternativt på terassen om vädret tillåter)

Juni:
Juli:
Augusti:
Pris per klass: 12o kr (5-ggr: 500kr)

Våra yogalärare sommaren 2017: Jenny, Elin, Carin & Emma

 

 

Jenny sommaryoga

Om Jenny: Jenny Westring, RYT 200-certifierad yogalärare och barnyogalärare, har utövat yoga i över 15 år och provat många olika yogastilar och sporter. Sin yogalärarutbildning har hon gått inom Anusara-traditionen med huvudlärarna Jonas Westring och Jeff Fischer. Jenny uppskattar rörelseglädje och personlig utveckling i alla dess former. Hon har levt i flertalet länder, studerat psykologi och brinner för gott ledarskap. Jenny vill dela med sig av sin kunskap, erfarenhet och öppenhet under sina hathayogaklasser så att yogans fördelar förmedlas på ett sätt som anpassas efter deltagarnas behov, nivå och personligheter.

 

Elin sommaryoga

Om Elin: Elin började sin resa i yogans värld stressad och med en kropp stel som en pinne. Hon är sedan dess en dedikerad yogi som upplevt yogans goda effekter på välmående och livsglädje. I Elins klasser får du fysisk träning, men också gott om tid för meditation och andningsövningar. Övningarna anpassas efter deltagarnas förutsättningar. Ofta sker träningen till tonerna av vemodiga hälsingländska folkvisor, indisk raga eller kanske en poplåt. Elin är internationellt certifierad hathayogalärare, utbildad vid Yogayama i Stockholm.

 

Carin bild

Om Carin: Yogan kom till Carin på riktigt i och med en tvådagars intensiv introduktionskurs i Ashtanga för drygt 10 år sedan. Sedan dess har yogan varit nästintill dagligt närvarande på ett eller annat sätt. Att utöva yoga är som att ge sig själv en stor kram. Och yoga finns i allt, inte bara på mattan. I och med sin jordenruntresa för snart två år sedan valde hon att ta en RYT-200-certifierad Ashtangalärarutbildning på vackra Bali. Hon har efter det vidarutbildat sig till Yin yogalärare på Yogayama i Stockholm. Inom Yin har hon hittat en yogaform som är ödmjuk och balanserande, och passar alla. Speciellt i dagens stressade och prestigefyllda samhälle. Utöver yogan är det konsten, naturen, musik, vegomat och resor som ger hennes liv syre. Har bott och studerat utomlands, har länge jobbat med hälsa och fascineras av människors personliga resor till utveckling och nya insikter.
Emma bild
Om Emma: Emma är fantastiskt glad att få vara med på shantiland i sommar, liksom hela Team Shantiland. Hon började yoga i sökandet efter bra stresshantering och fastnade starkt för Yin yogan med dess meditativa känsla och mjuka sätt att utöva yoga på. Emma hittade i och med yogan hem och det var precis vad kroppen behövde. Efter att själv ha utövat Yinyoga regelbundet valde hon att utbilda sig till Yin yogalärare hos YogaDevi i Stockholm.
Yin yoga är en yogaform som passar alla och där vi arbetar med kroppens bindväv (faschia). En form av yoga som är fantastisk för både kropp och sinne.
Välkommen!
 

Share This