Våra tider, klasser & priser:

Passiv Yoga: Lugn meditativ yoga med fokus på andning och närvaro, där vi vilar i positionerna lite längre tid för att komma förbi muskler och hitta en passiv stretch som når ut till fascian, vår bindväv, leder, ligament och ända ut till skelettet.
I varje position stimulerar vi olika meridianer, energikanaler som går ut till kroppens olika organ.
Yoga för kroppskännedom, återhämtning, ökad rörlighet, förebygga skador och t o m rehabilitera i vissa fall.
Lärare: Carin West
Dag: onsdag
Tid: 19.00 – 20.30 

Plats: Spa-huset (förbokning gäller då det är begränsat antal platser, anmälan görs till Carin West på 070 247 57 89 )

Med reservation för ändringar.

Priser: 
Dropin 130 kr
Klippkort 3 ggr 350 kr
Klippkort 10 ggr 950 kr
Mattor och filtar finns att låna.
Klasserna är öppna för alla oavsett kunskapsnivå.
Varmt välkomna <3

 

Våra yogalärare: Carin, Jenny & Elin

Om Carin: Yogan kom till Carin på riktigt i en introduktionskurs i Ashtanga för drygt 10 år sedan. Sedan dess har yogan varit dagligt närvarande på ett eller annat sätt. Yoga är som att ge sig själv en stor fysisk kram och finns i allt, inte bara på mattan. I och med en jordenruntresa valde hon att ta en RYT-200-certifierad Ashtangalärarutbildning på Bali. Hon har efter det vidarutbildat sig till Yin yogalärare på Yogayama i Stockholm. I Yin har hon hittat en yogaform som är ödmjuk, balanserande och passar alla. Speciellt i dagens stressade och prestigefyllda samhälle. Utöver yogan är det konst, natur, musik, vegomat samt resor som ger henne syre. Har bott och studerat utomlands, har länge jobbat med hälsa och fascineras av människors personliga resor till utveckling och nya insikter. Carin har företaget Carin West – Art & Yoga.

 

Jenny sommaryoga

Om Jenny: Jenny Westring, RYT 200-certifierad yogalärare och barnyogalärare, har utövat yoga i över 15 år och provat många olika yogastilar och sporter. Sin yogalärarutbildning har hon gått inom Anusara-traditionen med huvudlärarna Jonas Westring och Jeff Fischer och hon uppskattar rörelseglädje, yoga, meditation och mindfulness i alla dess former. Jenny vill dela med sig av sin erfarenhet från olika länder, psykologistudier, ledarskap och personlig utveckling under sina hathayogaklasser så att yogans fördelar förmedlas på ett sätt som anpassas efter deltagarnas behov, nivå och personligheter.

 

Elin sommaryoga

Om Elin: Elin började sin resa i yogans värld stressad och med en kropp stel som en pinne. Hon är sedan dess en dedikerad yogi som upplevt yogans goda effekter på välmående och livsglädje. I Elins klasser får du fysisk träning, men också gott om tid för meditation och andningsövningar. Övningarna anpassas efter deltagarnas förutsättningar. Ofta sker träningen till tonerna av vemodiga hälsingländska folkvisor, indisk raga eller kanske en poplåt. Elin är internationellt certifierad hathayogalärare, utbildad vid Yogayama i Stockholm.

 

Välkommen!
 

Share This